Sepawand vertaalt uw wensen en behoeften naar een treffende oplossing

Sepawand denkt graag met u mee. We stellen u vragen en komen samen met u tot een concreet overzicht van wensen en behoeften. Daarbij kunt u zich laten inspireren door de vele referentieprojecten die we in de loop der jaren gerealiseerd hebben.

Eindresultaat, kosten en planning van uw project

Ons team van specialisten werkt uw specifieke bedrijfssituatie en wensen uit tot een voorstel voorzien van plattegronden, wandaanzichten en detaillering.
 Het ontwerp toetsen we op financiële en technische haalbaarheid. Alle gegevens worden vertaald naar een duidelijk voorstel met betrekking tot het eindresultaat, de kosten en een planning.

Zoveel mogelijk onderdelen worden door Sepawand in eigen beheer gerealiseerd. Lukt dat niet, dan schakelt Sepawand zorgvuldig geselecteerde leveranciers in met wie we vaak al een jarenlange samenwerking hebben.

Ook het transport regelen we voor u

Sepawand verzorgt voor u het transport naar uw bedrijf/bouwlocatie, inclusief de benodigde vergunningen. Ook verticaal transport via kranen en de vergunningen die hiervoor nodig zijn, kunnen we voor u regelen.

Sepawand is VCA gecertificeerd

Onze VCA gecertificeerde monteurs verzorgen de montage van uw wanden, plafonds en aanverwante onderdelen. 
Na oplevering staan we uiteraard voor u klaar voor service en nazorgwerkzaamheden.

Sepawand verandert met u mee!

NeBiFa voorwaarden 2019