Neem de vrijheid en daag ons uit

Zoekt u binnenwanden voor kantoren, de zorg, onderwijsinstellingen en de industriële sector? Wij bieden een zeer uitgebreide collectie aan binnenwanden. Sepawand beschikt over een moderne productiefaciliteit, bestaande uit een aluminium-, staal-, gips-, hout- en glasafdeling. Hierdoor kunnen wij een zeer grote diversiteit aan wanden en plafonds leveren. Door onze vakbekwame medewerkers is Sepawand in goede staat om naast de standaard producten, maatwerk te leveren in zowel grote als kleine hoeveelheden binnenwanden. 

De beste systemen en binnenwanden voor uw bedrijf

De markt vraagt om unieke oplossingen van hoogwaardige kwaliteit die in een kort tijdsbestek gerealiseerd kunnen worden, naar volle tevredenheid van de afnemers. De adviseurs van Sepawand denken met u mee, zodat oplossingen ook daadwerkelijk de beste systemen en binnenwanden zijn voor uw bedrijf.

Sepawand staat dan ook bekend als de partner voor maatwerk oplossingen op het gebied van het produceren, leveren en monteren van verplaatsbare binnenwanden. Neem de vrijheid en daag ons uit!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVA) en Duurzaamheid

Sepawand heeft de laatste jaren diverse maatregelen getroffen om de milieubelasting te verminderen. We zijn bovendien constant bezig om te kijken hoe we de belasting voor het milieu nog verder kunnen terugbrengen.

Het verminderen van het vrijkomende afval begint met het optimaal gebruiken en verwerken van de grondstoffen. Sepawand verzamelt op 12 onderdelen het afval en voert dit gescheiden af. De hoeveelheid afvalstoffen die Sepawand afvoert ligt op ongeveer 7% van de totaal gebruikte materialen. Slechts een klein deel hiervan wordt als reststof afgevoerd en is niet direct als recyclebaar materiaal te gebruiken in onze producten, maar grotendeels wel geschikt als recyclebaar materiaal voor andere producten.

Daarnaast is Sepawand continu bezig met de bevordering van de bewustwording en competentie van de medewerkers en leveranciers van Sepawand.

Bekijk hier de Beleidsverklaring.

NeBiFa voorwaarden 2019