Home » 
 

Heleen neemt de vrijheid

12-07-2017
IEDEREEN GAAT SEPAWAND VOLGEN. DAT ZOU JIJ OOK MOETEN DOEN.

IEDEREEN GAAT SEPAWAND VOLGEN. DAT ZOU JIJ OOK MOETEN DOEN.


Hoi, ik ben Heleen!

Voor Sepawand ga ik jou meenemen in de enorm spannende wereld van de verplaatsbare binnenwanden en systeemplafonds. Haha...! Dat is inderdaad een grote uitdaging, maar niet ondenkbaar. Er bestaat namelijk geen sfeer, geen visitekaartje, geen functionaliteit, oftewel geen fijne werkplek zonder dat er is nagedacht over de inrichting van een kantoorpand.
En beste lezer, naast leuke werknemers zoals jij horen binnenwanden daar dus ook bij :)

Aha! Dan wordt het misschien toch nog spannend inderdaad
Ik heb mij door Sepawand laten vertellen dat de mogelijkheden met hun product oneindig zijn. Hier wil ik de komende tijd samen met jou achterkomen. En neeee! Nu niet afhaken.
Hiervoor ga ik je echt niet vermoeien met allerlei technische verhalen die enkel over kantoorwanden gaan. Alsjeblieft zeg...

WAT DAN WEL?

Ik ga je leuke feiten, ervaringen en tips geven over interieur, inrichting, werkvormen, beleving en functionaliteit op je werkplek. Tegelijkertijd maken we kennis met het bedrijf en de klanten, want Sepawand heeft al veel mooie projecten afgerond! Wist jij dat? Ik niet in ieder geval. Mijn interesses gaan in eerste instantie ook niet uit naar binnenwanden en die van jou wellicht ook niet. Maar ik ben wel reuze benieuwd of daar verandering in gaat komen, omdat ik wel nieuwsgierig ben geworden naar de toepasbaarheid en mogelijkheden.

Een klein stukje over mij
Vanaf het moment dat ik het kon vond ik het leuk om te schrijven. Schrijven werkt voor mij als een uitlaatklep van mijn gedachten. En dat zijn er nogal wat! Begin dit jaar heb ik hier daarom mijn werk van gemaakt. Met het schrijven en ontwerpen van frisse content help ik nu bedrijven om indruk te maken op het web. Dit gebeurt veelal via hun website en/of social media kanalen.

Wat ik zo leuk vind aan bloggen, is dat ik mag schrijven in spreektaal. De juiste content zorgt voor vindbaarheid, laagdrempeligheid, naamsbekendheid en is aantrekkelijk voor de doelgroep.

Ik ben ook graag creatief bezig waar het gaat om design in de breedste zin van het woord. Dingen mooi maken, in combinatie met goede inhoud, om zo persoonlijke- en bedrijfsdoelen te behalen. Daar word ik enthousiast van. In die zin passen Sepawand en ik goed bij elkaar!

Je mag van ons een maandelijkse blog verwachten en eens in het kwartaal versturen we een nieuwsbrief. Hou je mailbox in de gaten en beleef met ons de dingen waar je op het gebied van kantoorinrichting dagelijks mee te maken hebt. Zo leer je ons (nog) beter kennen en kunnen wij je inspireren met onze verhalen. Hiervoor ga ik voor Sepawand op pad om mensen te interviewen en laat ik je mooie beelden/resultaten zien. De moeite waard om te volgen dus!

Binnenkort meer, tot snel!